Verdriet delen aan de keukentafel

07-06-2019 Gezond Advertorial

Nog steeds praat ik met jou,
in de stilte van het gemis.
Je ging voorbij,
mijn verdriet zo rauw.

MAASSLUIS - Mensen, jong en oud hebben te maken met verdriet en teleurstelling. Maar wanneer het meer dan een jaar geleden is dat je iemand aan de dood of aan het leven bent verloren is het voor de buitenstaander ‘wel voorbij’. Maar dan juist kan de realiteit van het gemis groot zijn. Het kan goed zijn om verdriet te delen. Rouw verwerk je niet, maar je kan er wel mee leren omgaan. Rouw is rauw, heeft scherpe kanten. Gedeeld verdriet kan deze randjes wat doen slijpen. In een vertrouwde setting aan de keukentafel organiseer ik een workshop “Verdriet delen aan de keukentafel” voor jong en oud.

“Verdriet delen aan de keukentafel” is een workshop van vier bijeenkomsten op de 1e maandag van de maand bij mij thuis aan de keukentafel. In een sfeer van rust, veiligheid en ruimte wil ik met je meegaan, je veranderen in bronnen van vitaliteit en bronnen van zegen voor jezelf en voor anderen, je hoop geven dat je kan ‘leven’, dat je ‘heel’ wordt, dat je je leeg kan maken om zó het goede weer te ontvangen, dat je tegen alles wat je bent ‘ja’ kunt zeggen.
Omdat iedereen de kans mag hebben om met verdriet te leren omgaan heb ik gekozen voor een laagdrempelige prijs. Ik hoop dat je de weg naar mijn keukentafel weet te vinden.

Wanneer: 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december van 13.30 – 16.00 uur.
Waar: Groen van Prinstererkade 22, Maassluis

Nu vanaf €25,- p.p. per workshop, maximaal 6 personen, inclusief koffie/thee, lekkers.
Kom je vier keer dan betaal je €80,- (€20,- korting)
Kom je liever met je eigen besloten groep? Minimaal 4 personen €37,50 p.p. Maximaal 6 personen €25,- p.p. Geef je op via de mail: pastorale@riannenoordzij.nl of bel 06 414 80 250

Wil je liever persoonlijke begeleiding? Dat kan ook. De meeste verzekeringen vergoeden een deel van de kosten voor psychosociale therapie.

Voor bedrijven die voor hun werknemers of scholen die geïnteresseerd zijn in “verdriet delen” mail naar: pastorale@riannenoordzij.nl of bel 06 414 80250. Kijk voor meer informatie op www.riannenoordzij.nl.

Gerelateerd