Werk en mantelzorg: hoe kan ik dit combineren?

12-03-2018 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Op 26 maart organiseert Minters Mantelzorg in samenwerking met de stichting Werk & Mantelzorg van 19.00 tot 21.00 uur een regionale themabijeenkomst voor werkende mantelzorgers uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Tijdens deze bijeenkomst kunt u meer te weten komen over hoe u op een goede manier zorg- en werktaken kunt combineren om niet overbelast te raken.

Ook wordt er informatie gegeven over de wettelijke- en bedrijfsspecifieke regelingen waar werkende mantelzorgers gebruik van kunnen maken. Een mantelzorgconsulent van Minters Mantelzorg en Jeanet van Lieshout (verbonden aan zowel Minters als aan stichting Werk & Mantelzorg) zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie rond dit thema.

Daarnaast ontmoet u andere werkende mantelzorgers en wordt er met elkaar in gesprek gegaan over wat helpt om de combinatie werk en mantelzorg goed te kunnen maken. ook wordt er samen gesproken over oplossingsrichtingen op en buiten het werk en ervaringen en tips uitgewisseld rondom communicatie naar collega’s en leidinggevenden.

De themabijeenkomst werkende mantelzorgers vindt plaats op maandag 26 maart bij de hoofdlocatie van Minters, Burgemeester van Lierplein 51 te Vlaardingen. De bijeenkomst begint om 19.00u en eindigt om 21.00u.

U kunt zich t/m 19 maart 2018 voor de bijeenkomst aanmelden via info@mintersmantelzorg.nl of 010-4351022, afdeling mantelzorg.

Gerelateerd