Bezoek 8 november de Dag van de Mantelzorg

12-09-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Jaarlijks zet Minters Mantelzorg namens de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam mantelzorgers in het zonnetje. Dit jaar gebeurt dat op 8 november in theater De Koningshof in Maassluis. Mantelzorgers kunnen kiezen voor een feestelijk middag- of avondprogramma. Het programma is gratis.

Het middagprogramma begint om 12.30 uur met de luxe lunch, gevolgd door de voorstelling en de informatiemarkt. Tijdens de informatiemarkt treedt Zoumana Diarra op. Het middagprogramma eindigt om 16.30 uur. Het avondprogramma start om 16.30 uur met de informatiemarkt. Vanaf 18.00 uur kunt u gezellig dineren en aansluitend de voorstelling van Nathalie Baartman bijwonen. Het avondprogramma duurt tot 20.30u. Leerlingen van het Albeda College verzorgen samen met de Koningshof de ontvangst en de catering.

Mantelzorgers zijn op 8 november van harte welkom. Wordt u bij uw mantelzorgtaken ondersteund door iemand en vindt u het leuk om samen te komen? Dan kunt u zich samen opgeven. Aanmelden is verplicht in verband met de capaciteit van het theater.

Aanmelden kan telefonisch op 010 – 435 10 22 of per mail via info@mintersmantelzorg.nl