Maasdelta verhuist naar kleiner pand

21-01-2015 Nieuws Redactie

Maasdelta verhuist naar kleiner pand

MAASSLUIS - Woningcorporatie Maasdelta verlaat eind dit jaar het huidige pand aan de P.J.Troelstraweg en gaat naar een kleiner locatie aan de Schubertlaan, naast huisartsenpost Parkhof.

Maasdelta gaat in de loop van dit jaar een aantal diensten centraal vanuit het kantoor in Spijkenisse aanbieden. In Maassluis verhuizen hierdoor ongeveer 20 van de 50 medewerkers uit Maassluis naar Spijkenisse, waardoor er minder kantoorruimte in Maassluis nodig is. Maasdelta doet dit om de dienstverlening te verbeteren. Daarom "gaan we een aantal ondersteunende diensten centraal vanuit de backoffice aanbieden. Daardoor kunnen we efficiënter werken. Dit betekent dat we hetzelfde werk met minder mensen en tegen minder kosten verrichten."

Volgens Maasdelta merken de huurders niks van de verandering. Voor de klanten wordt, met het centraal vestigen van de ondersteunende medewerkers in Spijkenisse, één centraal telefoonnummer opengesteld voor alle vragen. Ook worden de diensten op termijn online via een huurdersportaal aangeboden. De veranderingen vinden pas eind dit jaar plaats. Maasdelta houdt de huurders op de hoogte.

Gerelateerd
Reacties