Personal Touch Travel reikt cheque uit

16-07-2015 Nieuws Redactie

Personal Touch Travel reikt cheque uit

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Klanten van Personal Touch Travel maakten in de periode van 1 mei tot en met 25 juni kans op prachtige prijzen waaronder een geheel verzorgde cruise vanuit Florida. Afgelopen week werden de prijswinnaars verrast. 

Meedoen aan de actie  was simpel: net als in het ouderwetse spelletje ‘ik ga op reis en ik neem mee…’ moesten deelnemers twee items in een filmpje benoemen of  fotograferen. Daarbij was het de bedoeling, dat  twee vrienden uitgedaagd werden om hetzelfde te doen. 

Afgelopen vrijdag was het zo ver: de prijswinnaars werden thuis of op het werk verrast door boegbeeld van de campagne, Joris Lutz en een Personal Touch Travel reisadviseur. Totaal onverwacht stond het team voor de deur om Mara den Teuling uit Vlaardingen de reischeque te overhandigen. ,,Wat een ontzettend leuke verrassing, daar ga ik zeker gebruik van maken! Een heel fijn begin van het weekend’’, was de reactie van de klant. 

De overige winnaars kregen op dezelfde dag ook bezoek van Joris Lutz en een reisadviseur. Zij wonnen respectievelijk een cruise vanaf Florida en een unieke, luxe Personal Touch Travel koffer.

Reacties