'Doe mee met het Sociaal Economisch Netwerk'

20-09-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - In restaurant De Ridderhof aan de Sportlaan 2 in Maassluis wordt woensdag 10 oktober 2018 het Sociaal Economisch Netwerk gelanceerd. Tijdens deze inspirerende middag wordt ook de MVO-trofee 2018 uitgereikt.

Tijdens de bijeenkomst 'Laat het NET werken' zullen verder onder meer voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW en Mariëtte Hamer van de Sociaal Economische Raad spreken.

Gezonde manier van ondernemen 

Burgemeester Haan is een warm voorstander van het Sociaal Economisch Netwerk in de drie Waterweggemeenten. "Het is goed dat bedrijfsleven en overheid elkaar weten te vinden. Iedereen is gebaat bij minder mensen in de bijstand en bij een gezonde manier van ondernemen. De afgelopen jaren draaide het bij bedrijven meer om winst (Profit) dan om People en Planet. Het evenwicht tussen Planet, People en Profit moeten we weer terug zien te krijgen."

Aanmelden

Aanmelden voor de lancering van het Sociaal Economisch Netwerk kan via  de website www.sen-mvs.nl. Burgemeester Haan roept iedereen uit ondernemersland, mensen van de overheid, mensen uit het onderwijs en andere maatschappelijke organisaties op om mee te doen met het Sociaal Economisch Netwerk.

Gerelateerd