'Het Gezicht van Maassluis' in de Verrijking

14-07-2018 Nieuws Redactie

Foto: Het Gezicht van Maassluis

MAASSLUIS - Op zaterdag 14 juli gaan er weer foto’s genomen worden voor het Maassluise project voor het goede doel “Het Gezicht Van Maassluis”! Deze keer bij Edelstenen webwinkel De Verrijking op de Noordvliet 21R.

Fotograaf Mischa Koorneef fotografeert in de winkel van 14.00 uur tot 16.00 uur. Voor het fotoproject ‘Het Gezicht van Maassluis’ maakt Koorneef portretfoto’s van Maassluizers. Deze fotos worden, samen met foto’s van Maassluis zelf, verwerkt tot één groot fotokunstwerk.

Mocht je iets moeten wachten in verband met de drukte dan kun je jezelf prima vermaken met het rondkijken in deze mooie winkel vol met prachtig gekleurde edelstenen. Stuur een e-mail naar mischa@fotofinis.nl met daarin je naam en telefoonnummer als je je nog niet opgegeven hebt of kom gewoon langs.

Meer informatie over ‘Het Gezicht van Maassluis’

Waar kun je je opgeven?
Stuur een e-mail naar Mischa@FotoFinis.nl met daarin je naam en telefoonnummer. Dan wordt er contact met je opgenomen voor een afspraak om de portretfoto te maken. Of kom gewoon langs.

Wat zijn de kosten?
Hij vraagt 5 euro per portretfoto maar je bent vrij om meer te doneren. De opbrengst gaat naar een goed doel. Jouw portretfoto wordt dan verwerkt in het kunstproject en je krijgt je portretfoto ook nog eens digitaal toegezonden. 

Welk goed doel is het?
Dat is nu nog niet bekend. Alle goede doelen met een binding met Maassluis kunnen zich opgeven. Het moet een Maassluis goed doel zijn en ten goede komen voor Maassluizers. Als iemand een goed doel weet, geef het gerust door. Later zal op de Facebookpagina “Het gezicht van Maassluis” bekend worden gemaakt welk goed doel het is geworden. Op deze pagina kun je ook zien welke goede doelen er al zijn opgegeven.

Wanneer is het kunstwerk klaar?
De verwachting is dat het de laatste foto’s genomen worden in november 2018 en het kunstwerk zal eind januari of begin februari gepresenteerd worden. Voor het maken van een portretfoto kunnen mensen zich gedurende het hele project op blijven geven.
Op de Facebookpagina “Het gezicht van Maassluis” is het project te volgen.

 Gerelateerd