7500 euro van Sport en Spel voor Stichting Elim

25-09-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Vrijdag 21 September mochten Leonie Poot, Rianne Noordzij en Annelies van den Berg van Stichting Elim een fantastische cheque in ontvangst nemen als deel van de opbrengst van Sport en Spel Maasland.

Veel kinderen in West Kalimantan leven in de meest armoedige omstandigheden. Er zijn geen ziektekostenverzekeringen waardoor veel kinderen op jonge leeftijd geen ouders meer hebben. En als een kind geboren wordt en de ouders hebben geen geld om het kind officieel te registreren dan ‘bestaat’ dit kind officieel niet en kan dus niet naar school.

Stichting Elim heeft aan veel kinderen liefdevolle zorg en onderwijs kunnen geven. Het is fijn als het kinderhuis en de MBO school voor voortgezet agrarisch onderwijs (ook voor kinderen uit de omgeving) dit belangrijke werk kan voortzetten. Stichting Elim werk met vrijwilligers dus iedere euro komt daadwerkelijk bij het project kinderhuis en school terecht.

In Maassluis/ Maasland zijn wij op zoek naar iemand die kan helpen met het ontwerp van een nieuwe website: www.stichting-elim.nl. Extra handen zijn ook welkom. En als u nog lege pennen of viltstiften heeft kunt u deze inleveren want deze aktie loopt door! Voor meer informatie: Rianne Noordzij 06 414 80 250.Gerelateerd