A20 dicht tussen Vlaardingen en Maassluis

16-07-2021 Nieuws Redactie

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 juli plaatst BAAK ter hoogte van Westwijk twee portalen over de A20. Aan deze portalen komen later matrixborden te hangen. Voor deze werkzaamheden is de A20 in beide richtingen afgesloten tussen op- en afrit 7 Maassluis en op- en afrit 8 Vlaardingen-West.

Op de A20 tussen het Kethelplein en Maassluis vernieuwt BAAK de technische systemen, zoals de bekabeling, stroomkasten en matrixborden. Ook worden vijftien nieuwe portalen geplaatst over de A20. Twee van deze portalen zet BAAK op 19 juli in de nacht over de snelweg. Op de afbeelding ziet u de locaties.

Werktijden en hinder

Voor de werkzaamheden moet de snelweg in beide richtingen worden afgesloten. Omdat dit alleen mag als er minder verkeer rijdt, werkt men van 21.00 uur in de avond tot 05.00 uur de volgende ochtend. De hijskraan en het werkverkeer zorgen voor geluid in de omgeving. Mogelijk ziet u ook de verlichting van de bouwplaats.

Afsluiting en omleidingen

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is de A20 van 19 juli 21.00 uur tot 20 juli 05.00 uur in beide richtingen afgesloten tussen af- en oprit 7 Maassluis en af- en oprit 8 Vlaardingen-West. Verkeer wordt omgeleid via rijksweg A4 en N223. Lokaal verkeer via de Maassluissedijk.Gerelateerd