Adopteer een rotonde aan de Westlandseweg

24-01-2020 Nieuws Redactie

Foto: Google streetview

MAASSLUIS – Vier rondes aan de Westlandseweg in Maassluis zijn beschikbaar voor adoptie, dat blijkt uit antwoorden van het college van burgemeester en wethouders op schriftelijke vragen van het CDA Maassluis. ,,Het besluit is nog steeds van kracht. Het is mogelijk om vier rotondes aan de Westlandseweg te adopteren.”

Het CDA Maassluis stelde schriftelijke vragen aan het Maassluise college omdat er ‘bij een aantal ondernemers e wens is om rotondes te adopteren’. ,,Het besluit is nog steeds van kracht,” meldt het college op de vragen. Het gaat daarbij om de rotondes aan de Westlandse weg nabij de Dr. Jan Schoutenlaan, Kwartellaan, Nachtegaallaan en Mozartlaan.

,,Deze rotondes worden op dit moment niet geadopteerd. In het besluit is aangegeven dat de ondernemer die wil adopteren de beplanting op de rotondes aanlegt in overleg met de gemeente en deze onderhoudt op eigen kosten naar genoegen van de gemeente.” De ondernemer mag in ruil daarvoor per rotonde een reclamebord plaatsen, met een maximum van 1 per aanrijrichting. ,,Geïnteresseerde partijen kunnen zich melden bij de gemeente en de voorwaarden opvragen.”Gerelateerd