Afsluiting Van Beethovenlaan vanaf 11 mei

06-05-2020 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Vanwege rioleringswerkzaamheden en de aanleg van een voetgangersoversteekplaats en fietspad wordt van maandag 11 mei 2020 vanaf 7.00 uur tot en met vrijdag 22 mei 2020 om 19.00 uur een deel van de Van Beethovenlaan afgesloten voor autoverkeer. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven via de Westlandseweg, Mozartlaan en Haydnlaan.

Bereikbaarheid

De Buis, Botter, Drijver, Boeier, de parkeergarage complex Parkhof en het parkeerterrein van Van Beethovenlaan 3-217 blijven bereikbaar vanaf de Westlandseweg.  De overige adressen aan de Van Beethovenlaan, het stadhuis en winkelcentrum Koningshoek oostzijde zijn bereikbaar vanaf de Haydnlaan.

Fietsverkeer kan te voet langs de werkzaamheden aan de kant van het winkelcentrum. Verder wordt langs de Haydnlaan ter hoogte van de school een tijdelijk parkeerverbod ingesteld (over 25 meter) zodat hier tegemoetkomend vrachtverkeer kan passeren.

Werk aan riool, oversteek en fietspad

De gemeente sluit de Van Beethovenlaan af om de bestaande regenwaterriolering van de Koningshoek te kunnen aansluiten op het nieuw aangelegde regenwaterriool door het Van Beethovenpark. Daarnaast wordt een tweede voetgangersoversteekplaats aangelegd over de Van Beethovenlaan en wordt een fietspad aangelegd over het parkeerterrein voor de flat Van Beethovenlaan 3-217.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met projectleider Marcel Poot, m.j.poot@maassluis.nl Gerelateerd