Annique Camphens nieuwe City Marketeer Maassluis

15-12-2020 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Het bestuur van Ervaar Maassluis heeft de in Maassluis woonachtige Annique Camphens benoemd als citymarketeer. Zij volgt met ingang van 1 januari 2021 Wendy Hofman op. Arnold Keijzer, voorzitter van Ervaar Maassluis is zeer ingenomen met de komst van Annique Camphens. In haar laatste functie als projectmanager bij een andere gemeente heeft zij de gewenste werkervaring opgedaan en leiding gegeven aan zowel professionals als
vrijwilligers. Met haar kennis en ervaring wil zij er graag aan bijdragen om Maassluis nog aantrekkelijker te maken en economisch te versterken.

Zij zal met haar collega’s en vrijwilligers mede uitvoering gaan geven aan het vorig jaar vastgestelde Citymarketingbeleid 2019-2024 'Op volle kracht vooruit'. Citymarketing heeft zich in de afgelopen jaren positief ontwikkeld. Maassluis wordt meer en meer een stad die regionaal bekendheid geniet, als maritiem historische stad. De ontwikkeling als recreatieve stad is grotendeels te danken aan de samenwerking tussen Maassluise organisaties.

Ervaar Maassluis zal in de komende jaren in nauwe samenwerking met de gemeente, verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties er verder aan werken om de aantrekkelijkheid van Maassluis te vergroten.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date