Bewoners Prinses Julianalaan: ‘Snelheidsdisplays hangen er voor de show’

26-02-2021 Nieuws Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS – Bewoners van de Prinses Julianalaan werden er afgelopen weekend weer mee geconfronteerd: brullende motoren en hardrijders. De bewoners roepen het Maassluise college in een e-mail op maatregelen te nemen: ,,De dichtgeklapte snelheidsdisplays hangen er alleen maar voor de show.”

,,Afgelopen weekend was het weer zover. De lente presenteerde zich in alle hevigheid en dat was het startsein om er weer eens lekker van te genieten. Dat genieten wordt helaas door menigeen anders uitgelegd. Namelijk: brullende motoren en flink hard rijden was het summum,” schrijven de bewoners van de Prinses Julianalaan in de e-mail aan het college. ,,De sinds 25 januari 2021 dichtgeklapte snelheidsdisplays zullen het helaas niet kunnen bevestigen en hangen er alleen maar voor de show.”

Maatregelen

De bewoners roept het college ‘voor de zoveelste keer’ op maatregelen te treffen en die te handhaven. ,,Het klagen over geluids- en verkeersoverlast duurt nu bijna drie jaar en de gemeente Maassluis is daar, zo blijkt nog steeds, ongevoelig voor. Softe maatregelen sorteren geen effect en ondanks bewijzen dat hardrijden usance is, gebeurt  er niets. Alles wordt op de lange baan geschoven als gevolg van steeds weer andere ideeën. Effect: de overlast en de schade worden alleen maar groter.”Gerelateerd