Bezoek de Blankenburgverbinding tijdens de Dag van de Bouw

09-06-2019 Nieuws Redactie

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Op 15 juni tijdens de Dag van de Bouw is het bouwterrein van de Blankenburgverbinding geopend voor publiek. Geïnteresseerden zijn welkom om tussen 10 en 16 uur te komen kijken wat er gebeurt op het bouwterrein.

Kom langs en maak een wandeling over het bouwterrein. Neem een kijkje bij de kistdammen, leer meer over werken op en in het water en zoek met een verrekijker contact met de overkant. Aan beide kanten van het Scheur kunt u het werk voor de nieuwe Maasdeltatunnel bekijken. Langs de route staan grote bouwmachines, voor de kinderen is er een grote zandbak waarin ze zelf kunnen bouwen. Tip: Kom op de fiets in verband met de beperkte parkeergelegenheid. De toegang is gratis.

Informatiecentrum

Het informatiecentrum aan de noordoever is vanaf zaterdag 15 juni geopend. Hier hoort, leest en ziet u alles over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever). Meer informatie over het project vind u op www.blankenburgverbinding.nl.

Datum: Zaterdag 15 juni 2019
Tijd: 10.00 -16.00 uur
Locatie: Maassluissedijk 199, poort 53, VlaardingenGerelateerd