Bouw toegangsbrug Wilgenrijk

20-01-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - In de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 januari starten de werkzaamheden aan de nieuwe toegangsbrug voor de wijk Wilgenrijk. De brug ligt aan de Cornelis van der Lelylaan en vormt de toekomstige hoofdentree van de wijk.

Gestart wordt met het plaatsen van de prefab betonnen liggers van de toegangsbrug in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 januari en de opvolgende nacht.

Wegafsluiting
In verband met de veiligheid en de benodigde werkruimte wordt de Weverskade ter plaatse van de toegangsburg en het kruispunt Westlandseweg en Uiverlaan in de richting van de Weverskade afgesloten. Overdag zijn de wegen wel toegankelijk.

Werkzaamheden volgen
Bouwbedrijf Dura Vermeer geeft belangstellenden de mogelijkheid om de werkzaamheden in de eerste nacht van dichtbij, op een droge en veilige plaats te volgen. Medewerkers van het bouwbedrijf leidden de belangstellenden naar de juiste locatie.

Hinder?
Mocht u hinder ondervinden van de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met uitvoerder Patrick van Vliet via telefoonnummer 06-20614451Gerelateerd