Buurtpreventie organiseert inzameling voor Voedselbank

26-04-2020 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – Buurtpreventie Maassluis organiseert op zaterdag 9 mei een voedselinzameling voor de Voedselbank. Door een drive-through op vier verschillende plekken in Maassluis kunnen mensen voedsel doneren.

,,Onze slogan is: Samen voor de Voedselbank. Wij willen wat de mensen de afgelopen weken hebben gehamsterd weer terugvragen voor de Voedselbank,” legt Martin Romeijn ,,Op vier plekken in Maassluis organiseren wij op zaterdag 9 mei een drive-through waardoor mensen met de auto, fiets of lopen voedsel kunnen doneren.” Doneren kan tussen 10.00 en 14.00 bij voetbalclub M.S.V.’71, voetbalclub VDL, metrostation Maassluis West en de parkeerplaats van winkelcentrum Koningshoek bij de Aldi. ,,Onze eerste donaties zijn al binnen! Europroducts Maassluis zal elke week of om de 14 dagen een pallet wc-papier verzorgen.”

Het voedsel kan met voldoende afstand worden ingeleverd. ,,Wij houden ons natuurlijk aan de 1,5 meter afstand. We vragen mensen zelf het eten uit hun wagen te halen en bij ons neer te zetten.” Wil je de actie volgen of heb je nog vragen? Dan kun je terecht op de Facebookpagina van Buurtpreventie Maassluis of een e-mail sturen naar buurtpreventiemaassluis@outlook.com.Gerelateerd