Café aan de Nieuwstraat op de vingers getikt

05-09-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Een café langs de Nieuwstraat heeft een bestuurlijke waarschuwing gekregen van de gemeente Maassluis. Het horecabedrijf kreeg de waarschuwing na een gesprek met de burgemeester op 26 juli, dat blijkt uit beantwoording van vragen die Maassluis Belang eerder stelde.

Maassluis Belang stelde vragen over de onrust in de nacht van 21 op 22 juli. Er vond toen een vechtpartij plaats. De gemeente laat weten dat de namen van de betrokkenen bij de politie bekend zijn en dat er een onderzoek is ingesteld.

Daarnaast stelde de partij vragen over een een stuk getrapte ruit bij Healthcircle aan de Boogertstraat en bij Optiek Swemmer aan de P.C. Hooftlaan. De gemeente antwoord dat deze incidenten losstaan van de vechtpartij. Bij Healthcircle is de ruit vermoedelijk in de nacht van 14 op 15 juli vernield en bij de opticien gebeurde dit op 4 juli bij een vermoedelijke poging tot inbraak.

Binnenstad
Team Handhaving en Toezicht controleert regelmatig op fietsen in de Nieuwstraat, zo informeert de gemeente. Bovendien zullen locaties/horecabedrijven die voor onrust zorgen nadrukkelijk worden meegenomen in de horecasurveillance van de politie.Gerelateerd