Cultuurvisiecafé uitgesteld tot medio juni

11-04-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Het Cultuurvisiecafé dat maandag 16 april 2018 zou plaatsvinden in De Tweemaster in Maassluis is uitgesteld tot een nader te bepalen datum in juni 2018. Het uitstel stelt de instellingen die verhinderd waren, in staat ook een bijdrage te leveren aan het thema van de avond.

Het Cultuurvisiecafé gaat over 'De maatschappelijke rol van kunst en cultuur', een thema uit de Cultuurvisie Maassluis 2015-2020 'Alles stroomt, niets blijft hetzelfde'. Doel van de avond is om met verschillende instellingen en verenigingen in Maassluis te brainstormen over hoe Maassluizers nog meer met cultuur in contact kunnen worden gebracht.

Er zijn Maassluizers die om wat voor reden dan ook weinig tot nooit met cultuur in aanraking komen. Tijdens de bijeenkomst worden voorbeelden gepresenteerd van projecten die samen met inwoners worden of zijn opgepakt om hen te interesseren voor cultuur. Ook bedenken de deelnemers aan het Cultuurcafé behapbare activiteiten om nog meer Maassluizers warm te maken voor cultuur.Gerelateerd