De nieuwe Laan is bijna af !

18-06-2015 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De 'nieuwe' Laan 1940-1945 is nagenoeg klaar. Zaterdag 13 juni 2015 is de weg vrijgegeven voor het verkeer. Deze week worden nog enkele restwerkzaamheden uitgevoerd.

Restwerkzaamheden

Tot en met vrijdag 19 juni 2015 voert BAM restwerkzaamheden uit aan trottoirs, bermen en de laatste bushalte. Ook worden de tijdelijke verkeersmaatregelen verwijderd. Deze afrondende werkzaamheden worden naast het verkeer of wanneer dit nodig is onder begeleiding van verkeersregelaars uitgevoerd. Dan is de stadsboulevard echt klaar voor een veilig gebruik door alle Maasluizers en bezoekers.

Helemaal volgens planning

Helemaal volgens planning is binnen elf weken tijd Laan 1940-1945 omgetoverd in een heuse 'stadsboulevard' inclusief twee rotondes. De bijzondere werkwijze met lange werkdagen in twee ploegen is nog niet vaak vertoond. Dit vergt een hoop van alle betrokkenen en tegelijkertijd is het ook bijzonder om te zien hoe snel een weg kan worden vernieuwd. Soms spande het erom, maar gelukkig heeft BAM de hele periode ook geluk gehad met de weersomstandigheden.

Trots op iedereen

BAM zegt hierover in de laatste nieuwsbrief: "Er liggen een grondige voorbereiding en een flink portie teamwork aan ten grondslag. Wij zijn dan ook trots op alle partijen, de gemeente Maassluis, Waalpartners en het uitvoeringsteam van de BAM, die hun bijdrage hebben geleverd aan dit project. Al met al kijken we terug op een mooi project en wat ons betreft kunnen de Maassluizers trots zijn op hun stadsboulevard!"

 

Meer informatie

Op de projectwebsite vindt u alle informatie en nieuwsbrievenGerelateerd