Categorieën

Service

Deel Westlandseweg minder goed bereikbaar

Deel Westlandseweg minder goed bereikbaar
Nieuws

Deel Westlandseweg minder goed bereikbaar

  • Redactie
  • 11-04-2017
  • Nieuws
Deel Westlandseweg minder goed bereikbaar
MAASSLUIS - De Westlandseweg op de kruising van Richard Hollaan en Schubertlaan is van 18 tot en met 21 april minder goed bereikbaar omdat de stoplichten op het kruispunt worden vervangen.

Eén Rijstrook
Om de werkzaamheden veilig uit te voeren, worden de afslagen Richard Hollaan en Schubertlaan afgesloten en wordt het verkeer richting Westlandseweg omgeleid. De Westlandseweg zelf blijft wel open, maar het verkeer wordt over 1 weghelft geleid waardoor er maar 1 rijstrook per richting beschikbaar is.

Voorbereidend werk
Aannemer Dura Vermeer en technisch installatiebedrijf zijn op 10 april gestart met de voorbereidende werkzaamheden, waaronder de aanleg van de nieuwe bekabeling, voor het vervangen van de verkeersregelinstallaltie (VRI) oftewel de verkeerslichten.

De daadwerkelijke vervanging van de installatie en de bijbehorende asfalteringswerkzaamheden beginnen op dinsdag 18 april. De werkzaamheden duren ongeveer 4 dagen en eindigen dan op vrijdag 21 april. Door weersomstandigheden kan het werk uitlopen naar de week van 24 april.

Voorkomen van overlast
De werkzaamheden gaan mogelijk door tot in de late uren. Om de overlast voor omwonenden zo veel mogelijk te beperken vindt het frezen van het asfalt en het aanbrengen van het nieuwe asfalt overdag plaats.

Vragen over het werk
Bewoners die vragen hebben over de uitvoering van het werk, kunnen zich wenden tot de directievoerder/toezichthouder op het werk, de heer H.J. Don, telefoon 010 593 1787, e-mail [email protected] of tot mevrouw M. de Keijzer, telefoon 010 593 1791, e-mail [email protected]. Beiden zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 uur en 17:00 uur.