Denk mee over Maassluis!

09-02-2023 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Hoe wil jij meedenken met de plannen en het beleid van de gemeente? En hoe wil je dat de gemeente jou helpt bij jouw plannen en ideeën? Laat het de gemeente weten!

De gemeente Maassluis vindt het belangrijk dat inwoners meedenken over haar plannen en beleid en hier ook bij betrokken zijn. ,,Daarom werken we aan een nieuw participatiebeleid. Hierin staat hoe je kunt meedenken en meewerken aan de plannen en het beleid van de gemeente Maassluis. Maar om ons participatiebeleid goed vorm te geven, horen we nu graag jouw mening en wensen. Want samen zijn wij Maassluis."

Deel jouw ideeën!

Heb je hier ideeën over? Vul dan de vragenlijst van de gemeente Maassluis in. De gemeente gebruikt de uitkomsten om te bepalen hoe zij in de toekomst meer met inwoners kan samenwerken. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten en kan tot maandag 6 maart 2023.

Meedenkgroep

Word jij enthousiast van dit onderwerp? Meld je dan aan voor de meedenkgroep. In deze groep gaan inwoners en gemeenteraadsleden verder in gesprek over het opstellen van het nieuwe participatiebeleid. Er vinden twee gesprekken van 2 uur plaats, op een woensdagavond in het voorjaar van 2023. Meld je aan door een e-mail te sturen naar v.van.der.put@maassluis.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Vick van der Put via 06-48568293 of bovenstaand e-mailadres.Gerelateerd