DJ Tim Dreamex op Furieade

13-09-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Met het optreden van DJ Tim Dreamex heeft de Furieade weer een mooie aanvulling op het uitgebreide programma. Na de Furieade Lasershow, op vrijdag 6 oktober om 22.00 uur, is het podium voor hem. Het thema van deze 38e Furieade is ‘Voor elkaar!’, waarbij met dit optreden van deze jonge DJ ook de jongeren op hun wenken worden bediend. 

DJ Tim Dreamex wordt gezien als een van de aanstormende DJ talenten van Nederland in de categorie tot 18 jaar. Na de Furieade doet hij in oktober mee aan de Nederlandse DJ kampioenschappen in Landgraaf, waar hij zijn uiterste best zal doen om een finaleplaats te behalen. 

De 16 jarige DJ heeft echter nog een geweldig vooruitzicht; volgend jaar mag hij zijn eigen show opvoeren op de Chinese Muur, tijdens het Strawberry Festival! Een heus internationaal optreden, met veel publiek en waar veel andere DJ’s alleen maar van kunnen dromen, wordt voor Tim binnenkort werkelijkheid.

“Het is echt mijn grote droom om de wereld mijn talent te laten zien, maar vooral te laten horen natuurlijk,” aldus DJ Tim Dreamex. En zoals het er nu voorstaat, is het optreden in China alleen nog maar het begin van een mooie carrière als DJ.

Op vrijdagavond 6 oktober draait hij op het Kerkplein in Maassluis (Schanseiland) van 22.00 tot 23.00 uur zijn eigen werk met perfecte beatmixen. Toegang is gratis, zoals altijd bij de Furieade.