Categorieën

Service

Dol-fijn krijgt een sprookjesbad

Dol-fijn krijgt een sprookjesbad
Nieuws

Dol-fijn krijgt een sprookjesbad

  • Redactie
  • 10-11-2016
  • Nieuws
Dol-fijn krijgt een sprookjesbad
Het peuter- en kleuterbad van Sport- en recreatiebad Dol-fijn krijgt een facelift. Het wordt omgetoverd tot een sprookjesbad.Door de aanpassingen speelt het zwembad in op de beleving van jonge kinderen. Naar verwacht zal de metamorfose in februari 2017 klaar zijn.

Tijdens de verbouwing zal het recreatiebad gewoon geopend zijn. Het peuter- en kleuterbad zal een aantal dagen niet beschikbaar zijn. Het peuter- en kleuterbad krijgt meerdere speelobjecten. Er komt een schildpadglijbaan, een olifant die water spuit, meerdere sprookjesbomen en een waterspeeltafel. Natuurlijk zal mascotte Jip van het zwembad ook niet ontbreken. Wanneer de kinderen moe zijn van het spelen kunnen ze uitrusten aan een sprookjestafel.

De verbouwing bestaat uit drie fases. In fase 1 (start 21 november) wordt het kleuterbad voorzien van de speelobjecten in het water. In fase 2 (januari 2017) worden de sprookjesbomen geplaatst. Tijdens de derde fase (februari 2017) wordt het peuterbad voorzien van twee water spuitende dieren, een sprookjesboom, dewaterspeeltafel en mascotte Jip. Omdat de werkzaamheden zoveel mogelijk buiten openingstijden worden uitgevoerd, zullen bezoekers van het zwembad er weinig tot geen last van ondervinden.