Douchen in de Groote Kerk

18-07-2018 Nieuws Redactie

Foto: Facebook Sjoerd Kuiper

MAASSLUIS - De Protestantse Gemeente Maassluis heeft samen met de gemeente Maassluis nieuwe sanitaire voorzieningen gerealiseerd in de Groote Kerk. Bezoekers van de passantensteiger kunnen hiervan ook gebruikmaken.

Bezoekers van de Groote Kerk en leden van de Protestantse Gemeente Maassluis kunnen gebruikmaken van de toiletvoorziening tijdens orgelconcerten, festiviteiten en kerkdiensten. Ook de pleziervaart die Maassluis aandoet en aanmeert bij de passantensteiger op het Kerkeiland, kan van de toiletten en douches gebruikmaken.

Maassluis heeft hiermee aan passanten in de haven een volwaardige sanitaire voorziening te bieden. Daarnaast wordt deze bezoekers de mogelijkheid geboden om een kijkje te nemen in de Groote Kerk. Bezoekers van de passantensteiger kunnen alleen van de toiletten en douches gebruikmaken gedurende het vaarseizoen dat loopt van 15 april tot 15 oktober.

De toiletvoorziening in de Groote Kerk was aan vervanging toe en dankzij de inzet van de kerkrentmeesters, de technische commissie en andere vrijwilligers van de Protestantse Gemeente Maassluis en de Gemeente Maassluis is de nieuwe toiletvoorziening tot stand gekomen. Lely Nederland N.V. en MTS Europroducts werden bereid gevonden om als sponsor op de treden.Gerelateerd