Eerste Gouden Jubileum Lunch voor 50-jarige bruidsparen

18-10-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - In theater Koningshof was woensdag 17 oktober de eerste Gouden Jubileum Lunch voor echtparen die hun 50-jarig huwelijksjubileum vieren. Burgemeester Haan ontving de echtparen persoonlijk en trakteerde hen daarna op een feestelijke lunch.

Sinds 1 juni 2018 ontvangen alle echtparen die een gouden huwelijk (50 jaar) vieren een uitnodiging voor de Gouden Jubileum Lunch. Deze lunch wordt twee keer per jaar gehouden om alle gouden echtparen, in het bijzijn van de burgemeester, in het zonnetje te zetten. Maassluise echtparen die vijftig jaar getrouwd zijn, krijgen geen individueel felicitatiebezoek meer van één van de collegeleden.

Rode loper

Tijdens de eerste editie van deze feestelijke lunch werden alle echtparen via de rode loper ontvangen en was er livemuziek. De burgemeester maakte met alle 50-jarige bruidsparen een persoonlijk praatje.

De volgende Gouden Jubileum Lunch staat gepland voor het voorjaar van 2019. Alle echtparen die tussen november 2018 en april 2019 hun gouden huwelijk vieren ontvangen hiervoor een uitnodiging.Gerelateerd