€3550,- voor 'Kinderen in de Knel'

25-04-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Met de Rotary BedrijvenQuiz is €3550,- opgehaald voor het goede doel 'Kinderen in de Knel'. Dit jaar organiseerde Rotaryclub Maassluis voor de derde keer deze quiz. Een team van het bedrijf Dahlman ging er met de winst vandoor.

De deelnemende teams streden fanatiek om de bekers. De nummer 1, 2 en 3 verschilde onderling allemaal maar één pun. Het team van Lely liet de winst aan hun neus voorbij gaan door een misser in de 'snoepjesvragen'. Hierdoor ging het team van Dahlman er met de winst vandoor en werd het team van Bas van Buuren derde.

Met de Rotary BedrijvenQuiz is €3550,- opgehaald voor een goed doel. Net als vorig is dit goede doel 'Kinderen in de Knel in Maassluis en Maasland'. Twee van de doelen die geld uit dit fonds hebben ontvangen, kwamen tijdens de avond vertellen waarom het geld zo belangrijk is. Zo ging een deel van de opbrengst naar een geheime Sinterklaasactie, waarbij kinderen die het niet verwachten toch een zak cadeautjes ontvangen van Piet.

Ook Animatieteam Bomendal heeft vorig jaar een bedrag uit dit fonds ontvangen. Met dit geld organiseren zij leuke activiteiten voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Het geld dat dit jaar wordt opgehaald zal eveneens gebruikt worden voor diverse doelen die zich inzetten voor kinderen in Maassluis en Maasland.

Gerelateerd