Fitline weer gedeeltelijk open na brand

21-02-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Sportschool Fitline gaat vanaf donderdag 22 februari weer gedeeltelijk open. De afgelopen dagen was de sportschool door de brand die afgelopen zondag woedde gesloten. De verwachting was dat er een andere locatie gezocht moest worden, nu blijkt dat de sportschool in het pand aan de Govert van Wijnkade toch in drie fases heropent kan worden.

Aan de zijkant van het pand wordt een entree gecreeerd waar op de begane grond verschillende faciliteiten te gebruiken zijn, zoals de groepsleszaal, het krachthonk en de fitnessruimte. De dames- en herentoilletten zijn ook toegankelijk. Wel zal een aangepast groeplesrooster worden gehanteerd en zijn de kleedkamers en douches nog niet te gebruiken.

Naar verwachting kan de huidige entree en de cardioruimte binnen 1 tot 2 weken weer geopend worden. Nieuwe cardio-apparatuur is besteld.

De herstelwerkzaamheden van de bovenverdiepingen heeft meer tijd nodig. Hoe lang die werkzaamheden gaat duren, is nog niet bekend. Op de bovenverdiepingen zitten onder andere de kleedkamers, spinningzaal en de kinderopvang en de fysiotherapie.Gerelateerd