Fotograaf zoekt Maassluizers voor fotokunstwerk

11-10-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De Maassluise fotograaf Mischa Koorneef is op zoek naar Maassluizers waarvan hij een portretfoto mag maken voor zijn project 'Het gezicht van Maassluis'.

De portretfoto's worden verwerkt tot één groot fotokunstwerk. Iedereen die mee wil doen met dit project, kan zich opgeven. De fotograaf is hierbij op zoek naar mensen ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, huidskleur etc. Iedereen kan meedoen zolang er een binding is met Maassluis (geboren, woonachtig of werkzaam).

Opgeven
Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Mischa@FotoFinis.nl met daarin je naam en telefoonnummer. Dan wordt er contact met je opgenomen om de portretfoto te maken.

Kosten?
De fotograaf vraagt 5 euro per portretfoto, maar deelnemers zijn vrij om meer te doneren. De opbrengt gaat naar, een nog nader te bepalen, goed doel. Ook goede doelen met een binding met Maassluis kunnen zich opgeven.

Wanneer is het klaar?
Het is nog lastig in te schatten wanneer het fotokunstwerk klaar is. Koorneef wil honderden verschillende portretfoto's in het kunstwerk verwerken.

Via de facebookpagina 'het gezicht van Maassluis' is het project te volgen en wordt later bekend gemaakt naar welk goed doel de opbrengt heen gaat.

Gerelateerd
Reacties