FvM vraagt om opheldering onrust Stadsbedrijf

21-11-2018 Nieuws Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS – Lokale partij Forum voor Maassluis wijst het college middels schriftelijke vragen op onrust bij personeel op de Stadsbedrijf in Maassluis. De partij wil allereerst weten of het klopt dat een nog niet zolang geleden aangestelde manager per 1 januari 2019 ontslag heeft aangevraagd.
 
De reden van het ontslag zou een oplopende overschrijding van het budget zijn. ‘Het oplopend tekort zou komen door een subcontractor voor onderhoud van het groen in de buitenruimte die op onjuiste instructies het werk heeft aangenomen.’ FvM wil van het college weten of dat bekend is.

Daarnaast zou het budget groenonderhoud buitenruimte zijn aangevuld met geldoverschrijving uit een ander budget. ‘Het bedrag zou uitkomen boven het bedrag waarbij de gemeenteraad geïnformeerd zou moeten worden, klopt dit?’ vraagt de partij het college. Daarnaast wil FvM weten of deze overschrijding al bekend was tijdens de begrotingsbehandeling.

Tenslotte vraag het Forum voor Maassluis of het college al bezig is een nieuwe manager te benoemen die de taken vanaf 1 januari 2019 kan overnemen.Gerelateerd