Categorieën

Service

Gemeente organiseert informatiemiddag zwerfafval

Gemeente organiseert informatiemiddag zwerfafval
Nieuws

Gemeente organiseert informatiemiddag zwerfafval

  • Redactie
  • 16-11-2018
  • Nieuws
Gemeente organiseert informatiemiddag zwerfafval
MAASSLUIS – De gemeente Maassluis organiseert op maandag 26 november een zwerfafval informatiemiddag. Heeft u ideeën voor het verbeteren van het zwerfafvalbeleid van de gemeente Maassluis, wilt u graag zelf iets doen aan zwerfafval in de openbare ruimte of wilt u simpelweg weten wat de gemeente Maassluis op dit moment doet tegen zwerfafval? Kom dan naar de informatiemiddag.

Tijdens de zwerfafval informatiemiddag zijn medewerkers van het Stadsbedrijf, leden van het team Milieu van de gemeente Maassluis en een ervaren vrijwilliger aanwezig om hun ervaringen met zwerfafval te delen. Zij vertellen onder meer over de oorzaken van zwerfafval en wat de gemeente hiertegen doet. Daarnaast kunt u ideeën opdoen voor het opzetten van een succesvolle schoonmaakactie.

Na de presentaties is er koffie en thee en ondertussen wordt van gedachten gewisseld over het zwerfafvalbeleid en wat de gemeente en u hiervoor samen kunnen doen. Ook kunt u uw suggesties voor het zwerfafvalbeleid in 2019 delen.

Aanmelden

Aanmelden voor de zwerfafval informatiemiddag kan door een mail te sturen naar [email protected]. Wees er snel bij want er is maar plaats voor 20 deelnemers. De informatiemiddag vindt plaats op maandag 26 november tussen 15.30 en 17.00 uur in het stadhuis aan de Koningshoek 93.050.