Gemeentesecretaris Maassluis vertrekt

10-11-2020 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Gemeentesecretaris Sander Duijmaer van Twist verlaat de gemeente Maassluis. Hij gaat per 1 januari 2021 dezelfde functie vervullen in Capelle aan den IJssel. Duijmaer van Twist was bijna vijf jaar algemeen directeur in Maassluis.

Hij kijkt met een goed gevoel terug op die periode. ,,Ik heb met heel veel plezier voor de gemeente Maassluis gewerkt en ben trots op de resultaten die we met elkaar hebben bereikt. Zowel in de ontwikkeling van de stad als in de vernieuwing van de organisatie. Ik zal de fijne samenwerking met college en medewerkers heel erg gaan missen'', zegt Duijmaer van Twist.

Jammer
Burgemeester Edo Haan betreurt het vertrek van de gemeentesecretaris. ,,Jammer dat Sander vertrekt, maar zo gaat dat met goede mensen. Wij danken hem voor de jarenlange intensieve samenwerking waarin de ambtelijke organisatie onder zijn leiding enorme stappen heeft gezet'', aldus de burgemeester. Burgemeester Haan wenst Duijmaer van Twist veel succes in zijn nieuwe gemeente en feliciteert zijn collega Oskam met de uitstekende keuze. De gemeente Maassluis gaat op zoek naar een opvolger.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date