Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

08-03-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Heeft u zin om samen met collega’s, vrienden, buren of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan op 9 en 10 maart 2018 mee met NLdoet.

Vele tienduizenden Nederlanders steken op 9 en 10 maart 2018 de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Maassluis doet mee.

Kloppende hart
Wethouder Arnold Keijzer: "Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights.Het college van burgemeester en wethouders van Maassluis ondersteunt deze actie van harte en doet uiteraard zelf ook mee, net als tientallen medewerkers van de gemeente. Vorig jaar waren maar liefst 350.000 Nederlanders actief tijdens NLdoet. Hopelijk worden het er dit jaar nog meer."

Klussenoverzicht
Een klussenoverzicht is hier te vinden. Daar kunnen vrijwilligers zich ook aanmelden voor een klus. 

Meer weten?
Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kunt u terecht op www.nldoet.nl.

Gerelateerd