Heldringstraat tot half april gedeeltelijk afgesloten

28-02-2020 Nieuws Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS - Een deel van de Heldringstraat (ter hoogte van de milieustraat en de Gijsbert Dirkzwagerstraat) is van 2 maart tot halverwege april 2020 afgesloten voor doorgaand autoverkeer. De milieustraat bij Stadsbedrijf blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

De afsluiting is nodig vanwege werkzaamheden aan het riool van de nieuwbouwwoningen aan de Gijsbert Dirkzwagerstraat. Aansluitend wordt ook de kruising Gijsbert Dirkzwagerstraat/Heldringstraat van definitieve bestrating voorzien.

Milieustraat 
Om de milieustraat van Stadsbedrijf aan de Heldringstraat 6 bereikbaar te houden, zijn er tijdens de werkzaamheden verschillende afsluitingen. Van 2 maart tot 9 maart is de milieustraat bereikbaar vanaf de P.J. Troelstraweg, van 9 maart tot ongeveer 20 maart vanaf de Elektraweg en daarna tot halverwege april vanaf de P.J. Troelstraweg.

Omleiding
Ter plaatse wordt met borden de actuele afsluiting en omleiding aangegeven. De woningen, bedrijven en parkeerplaatsen aan de Heldringstraat blijven bereikbaar. Werken aan de weg zorgt altijd voor overlast maar de gemeente probeert, door in de Heldringstraat gebruik te maken van verschillende afsluitingen, de overlast voor bewoners zoveel mogelijk te beperken.Gerelateerd