HVM viert jubileum met Stadsquiz Maassluis

23-03-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De Historische Vereniging Maassluis (HVM) bestaat op 29 maart 35 jaar en gaat dit vieren met Maassluis. Daarom organiseert de vereniging de 'Stadsquiz Maassluis'. Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Met de Stadsquiz Maassluis wil de HVM hun 35-jarige bestaan vieren door alle inwoners van Maassluis met elkaar in contact te laten komen. Maassluizers, Sluizers en nieuwe bewoners, iedereen kan met elkaar de strijd aan gaan. Welk team wordt het slimste, creatiefste en sportiefste van Maassluis? Een team mag bestaan uit minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers. Het inschrijfgeld bedraagt €35,- per team.

De opdracht
Het team krijgt de opdracht om alle 235 vragen en opdrachten, die in een Quizboek zijn opgenomen, op te lossen en uit te voeren. De vragen en antwoorden kunnen in teamverband worden uitgevoerd. Maar ook kan een lid van het team online al veel van de antwoorden opzoeken.

Ook staan er zoektochten door Maassluis in het quizboek. Teams hebben van mei tot september de tijd om de opdrachten uit het Quizboek uit te voeren.

Prijzen
De beste drie teams winnen een bedrag te besteden aan een Maassluis' goed doel. Het team dat het meeste aantal punten behaalt, is de winnaar. De winnaar wint een bedrag van €535,-. Het team dat als tweede eindigt, krijgt een geldprijs van €335,- en de nummer drie ontvangt een bedrag van €235,-. De winnende teams krijgen bovendien een verrassingspakket.

Om de Stadsquiz Maassluis doorgang te laten vinden, dienen minimaal 50 teams zich in te schrijven. Maximaal kunnen er 150 aan de quiz meedoen. Enthousiast geworden over de Stadsquiz Maassluis? Stel je team samen en schrijf je in via www.stadsquizmaassluis.nl.Gerelateerd