Iedereen gaat wennen aan het verzamelen van pennen

10-10-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Stichting Elim Maassluis verzamelt pennen voor een goed doel. In deze week van de duurzaamheid wil Stichting Elim haar pennenaktie aanbevelen. Stichting Elim onderhoudt een kinderhuis en een school voor agrarisch onderwijs bij Pontianak, Kalimantan te Indonesië. Voorzitter Rianne Noordzij: "iedereen gaat wennen aan het verzamelen van pennen."

Kinderhuis Elim, gelegen op een berg, doet het goed. Een waterzuiveringsinstallatie, leerlingen verbouwen groenten, fruit en kweken vissen. Er zijn al vele kinderen die de laatste jaren een beter bestaan en een toekomst hebben gekregen dankzij de liefdevolle zorg, aandacht en onderwijs.

Het is van groot belang dit project te onderhouden en te stimuleren. Met pennen die u weggooit kunt u Elim helpen. Voor iedere lege pen of viltstift ontvangen wij €0,02. Afgelopen jaren hebben wij al honderden euro’s ontvangen d.m.v. pennen inzamelen die anders weggegooid worden.

De voorzitter: "Mijn doel als nieuwe voorzitter is dat alle mensen in Maassluis hun lege pennen en viltstiften gaan inzamelen op scholen, bedrijven, in kerken en winkels. Een lege papieren tas op een prominente plek en iedereen gaat wennen aan het verzamelen van pennen." 

Meer informatie: Rianne Noordzij 06 414 80 250
En kijk op www.stichting-elim.nl