Informatiebijeenkomst over toeslagen van de belastingdienst

23-03-2021 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De Sociaal Raadslieden van Minters organiseren cursussen met uiteenlopende onderwerpen. De cursussen worden aangeboden aan zowel inwoners als professionals uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Het aanbod varieert van een bijeenkomst arbeidsrecht, waarbij wordt stilgestaan bij de rechten van een werknemer tot een praktische workshop waarbij wordt uitgelegd hoe u uw kind leert om met geld om te gaan.

Dinsdag 6 april organiseren de sociaal raadslieden weer een bijeenkomst
voor inwoners van Vlaardingen en Maassluis. Deelname is kosteloos.

Toeslagen van de Belastingdienst: heb ik daar recht op?

Wilt u meer weten over toeslagen van de belastingdienst en of u daar recht op heeft? Vragen waarop u antwoord krijgt tijdens deze bijeenkomst zijn:
- Hoe weet ik waar ik recht op heb?
- Wie is mijn toeslagpartner?
- Wat moet ik doen als ik minder of juist meer ga verdienen?
- Wat als ik terug moet betalen?

De bijeenkomst Wanneer: dinsdag 6 april 2021 van 10.00 tot 11.00 uur. In verband met de huidige coronamaatregelen vindt de bijeenkomst plaats via Microsoft Teams. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u de aanmeldlink. Voor deelname aan de bijeenkomst heeft u alleen een telefoon/computer/tablet/laptop nodig. Meld u aan voor de digitale bijeenkomst door een e-mail te sturen naar sociaalraadslieden@minters.nl. Heeft u vragen over een bijeenkomst? Neem dan contact op met de Sociaal Raadslieden via
sociaalraadslieden@minters.nl.Gerelateerd