Inloopbijeenkomst over herinrichting Prinses Julianalaan

14-10-2021 Nieuws Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS - De gemeente Maassluis houdt maandag 25 oktober een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de Prinses Julianalaan. Omwonenden en andere geïnteresseerden krijgen informatie over drie conceptontwerpen die zijn gemaakt om de verkeersveiligheid van de laan te verbeteren.

De verkeerssituatie aan de Julianalaan verbeteren is nodig vanwege het toenemende autoverkeer, de overlast die bewoners hebben van het huidige verkeer en het besluit dat de Julianalaan onderdeel wordt van een veilige, comfortabele en doorgaande regionale fietsroute (Metropolitane Fietsroute). Adviesbureau Mobycon heeft eerder bij bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden geïnformeerd welke ideeën er leven over de herinrichting van de Julianalaan. De resultaten hebben geleid tot de drie conceptontwerpen.

Vooraf aanmelden
De inloopbijeenkomst is maandag 25 oktober 2021 tussen 18.00 en 20.30 uur bij basisschool IKC Startpunt aan de Vincent van Goghlaan 2 in Maassluis. Vooraf aanmelden is gewenst en kan via participatie@maassluis.nl. Geef bij de aanmelding ook aan met hoeveel personen u de bijeenkomst wilt bezoeken. Als er veel mensen naar de informatiebijeenkomst willen komen, wordt mogelijk met 'bezoekblokken' gewerkt om te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. De aangemelde personen krijgen in dat geval een e-mail met de tijdsperiode dat zij de bijeenkomst kunnen bezoeken.Gerelateerd