Kandidaten D66 in de startblokken

11-09-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De verkiezingen zijn pas in maart, maar de kandidaten die namens D66 Maassluis zullen meedoen zijn al bekend. De leden van de politieke partij bepaalden de volgorde van de elf kandidaten, nadat Justin Doekhi als lijsttrekker was verkozen. 

Van de twaalf kandidaten zijn er 6 jonger dan 35 jaar. Campagneleider Jesse de Jong: “De kandidaten laten zien dat zij Justin als nieuwe lijsttrekker steunen. D66 zal zich met een groot en gedreven team inzetten voor vernieuwing, verduurzaming en vooruitgang in Maassluis!”

De Jong is blij met de kanidatenlijst. "Die past bij onze ambities. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart hopen wij op minstens een verdubbeling van het huidige aantal zetels."

"We hebben ambitieuze kandidaten met verschillende achtergronden waarmee we zeker een goed resultaat zullen behalen in maart,” aldus lijsttrekker Justin Doekhi, “ook kunnen we bouwen op de ervaring van de huidige politieke vertegenwoordigers, zoals Bert de Reuver die de afgelopen vier jaar samen met Leo Eijskoot de fractie vormde.”

Kijk voor de volledige lijst van kandidaten op de site van D66 Maassluis. 

Reacties