Kandidatenlijst CDA vastgesteld

26-10-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De kandidatenlijst van het CDA Maassluis voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 is vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering van de partij.

Lijsttrekker Corine Bronsveld is al gekozen en wordt gevolgd door de huidige fractieleden Marcel ’t Hart, Fred Voskamp, Henrike Heijboer en Mehmet Cicek. Op plaats 6 staat Martin Boekestijn, ondernemer in Maassluis en al vele jaren actief binnen het CDA Maassluis. Samen met Mark van Eijsden, Constand Wassink, Chris Voskamp en Wim Warbout vormen zij de top 10.

Lijsttrekker Corine Bronsveld-Snoep deelde op de ledenvergadering een warm compliment uit aan de kandidaatstellingscommissie voor de mooie lijst. “Onze kandidaten zijn betrokken, actieve inwoners en vooral ontzettend fijne mensen. Het is een hele afwisselende lijst, met vertrouwde gezichten én verrassende namen. Ik kijk ernaar uit om met dit team ons in te zetten voor Maassluis.”

Ook bestuursvoorzitter Jaap Poldervaart is enthousiast: “Onze kandidaten hebben allemaal een groot hart voor de stad. Ze zetten zich in voor Maassluis bij hun vereniging, bedrijf of in de politiek. Het is een prachtlijst met Chris Voskamp en Mohammed Faris als jonge kandidaten, met bekende namen en gewaardeerde inwoners zoals Magda Karssen en Joke Cats.”

Naast de kandidatenlijst hebben de leden ook het concept verkiezingsprogramma vastgesteld. Het definitieve verkiezingsprogramma wordt op 10 januari op de jaarlijkse CDA nieuwjaarsreceptie gepresenteerd.

Gerelateerd