Ketheltunnel volgend weekend dicht

20-04-2019 Nieuws Redactie

REGIO - Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 26 april 21.00 uur tot maandag 29 april 2019 05.00 uur onderhoud uit aan de Ketheltunnel in de A4. Gedurende de werkzaamheden is de A4 in beide richtingen tussen het Kethelplein en Delft afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Omleidingsroutes

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13. Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Werkzaamheden

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Door het onderhoud kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Ketheltunnel rijden.Gerelateerd