Koningshof werkt samen met Stadsgehoorzaal

22-08-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Theater Koningshof gaat samenwerken met Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Samen met dit Vlaardingse theater gaat het theater het jeugd- en kinderprogramma aanbieden.

Door samen te werken op dit gebied wil het theater meer kinderen bereiken om voorstellingen te bezoeken.

Nieuwe tribune
Daarnaast is een nieuwe tribune voor de theaterzaal de Uiver besteld. De huidige tribune wordt vervangen door rode kuipstoelen die comfortabeler zitten. Ook wordt het Atrium aangepast. Verschillende zitplekken worden gemaak, de verlichting aangepast en de foyer krijg een 'warmere aankleding'. Bovendien zal de tuin meer zichtbaar worden. Eind september moet de tribune en een gedeelte van het Atrium zijn aangepast. De nieuwe tribune wordt feestelijk ingewijd tijden shet optreden van de Règâhs op zaterdag 30 september.

Cinemaandag
Elke eerste maandag van de maand is in het nieuwe seizoen 'Cinemaandag'. Op deze dagen worden een aantal afwisselende films gedraaid. Het zijn films met een verschillend karakter; films met een hoog entertainmentgehalte, films van Nederlandse bodem, docu-films, thematische of arthouse films. De eerste film dit seizoen is van Nederlandse bodem: Tuintje in mijn hart, en te zien op 2 oktober.

Gerelateerd
Reacties