Lever kerstbomen in en maak kans op een prijs

03-01-2022 Nieuws Redactie

Foto: Gemeente Maassluis

MAASSLUIS - Maassluise kinderen kunnen op woensdagmiddag 5 januari 2022 kerstbomen inleveren. Om zwerfafval te voorkomen worden na oud en nieuw de afgedankte kerstbomen ingezameld. De inleveractie is een leuke activiteit voor de kinderen en het levert hen ook nog wat op.

Net als voorgaande jaren levert iedere kerstboom 50 eurocent op én een lot waarmee kans wordt gemaakt op een prijs in de kerstboomloterij.
Op alle inleverplekken staan op 5 januari medewerkers van de gemeente klaar om de bomen van Maassluise kinderen in ontvangst te nemen. Zij zorgen ook voor de uitbetaling van 50 eurocent per boom en voor het uitdelen van de loten van de kerstboomloterij.

Houd u bij de inleverlocaties aan de coronamaatregelen. Bijvoorbeeld door goed afstand van elkaar te houden! Alleen inwoners (particulieren) uit Maassluis kunnen kerstbomen inleveren.

Inleverlocaties
De afgedankte kerstbomen kunnen op woensdag 5 januari 2022 van 13.00 tot 16.00 uur worden ingeleverd op het:

  • grasveld bij Stadsmolen, Pelmolen en Verfmolen;
  • parkeerterrein van metrostation Maassluis West;
  • parkeerterrein van de Seringenflat;
  • parkeerterrein op de hoek van de G.A. Brederolaan en de Van Lennepstraat;
  • grasveld op de hoek van de Vermeerlaan en de Sportlaan;
  • grasveld bij de Bruinvisch (naast tunnel Maaspoort).

Milieuvriendelijk
De ingezamelde kerstbomen worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Alle bomen worden versnipperd, waarna de snippers gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld de aanleg van wandelpaden.

Prijsuitreiking
De winnaars in de kerstboomloterij worden half januari 2022 bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht per e-mail. Op woensdag 26 januari 2022 vanaf 14.00 uur is de feestelijke prijsuitreiking bij Stadsbedrijf aan de Heldringstraat 6 in Maassluis. Ook ditmaal zijn er 6 prijzen beschikbaar voor de winnaars.Gerelateerd