Maak ook een punt van nul verkeersslachtoffers

15-09-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Iedereen veilig op weg en iedereen weer veilig thuis: dat willen we allemaal. Van 15 tot en met 22 september 2018 is er een themaweek waarin aandacht gevraagd wordt voor een veilig verkeer.

Samen met u maakt het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH) een punt van nul verkeersslachtoffers. Doe mee!

Elk verkeersslachtoffer is er één teveel

Jaarlijks vallen er meer dan 5.500 ernstige verkeersslachtoffers in Zuid-Holland. De meeste ongelukken komen door menselijk gedrag. Bijvoorbeeld doordat we te hard rijden, op onze smartphone kijken of geen goede verlichting op onze fiets hebben. Die ongelukken zijn vermijdbaar. Elk verkeersslachtoffer is er één teveel.

Activiteiten

In de themaweek Verkeersveiligheid 'Maak een Punt van Nul' vinden in de regio Zuid-Holland een week lang acties plaats. Kijk voor deze activiteiten op de website www.maakeenpuntvannul.nl.

Profielfoto

Eén van de acties is dat inwoners van Zuid-Holland een speciale profielfoto kunnen aanmaken voor Twitter en Facebook om te laten zien dat zij de actie ondersteunen. De vraag is om een Twibbon aan uw profielfoto toe te voegen. Lees hier meer over op www.twibbon.com/Support/maak-van-de-nul-een-punt-3.

 Gerelateerd