Maassluis 24 nu echt van start !

16-12-2014 Nieuws Redactie

Erik Meijer en Maurice Verschuur tekenen de overeenkomst voor Maassluis 24

VLAARDINGEN – Met Vlaardingen24 timmeren we inmiddels alweer zo’n drie jaar aan de weg, en met succes ! Inmiddels weten maandelijks al ruimschoots meer dan 50.000 unieke bezoekers ons te vinden voor het laatste nieuws over Vlaardingen. Vanaf vandaag gaan we ook officieel van start bij de buren met Maassluis24.

Maasluis24 is weliswaar alweer een paar weken online, maar we zochten nog een echte 'Sluizer' die de website van het laatste nieuws zou gaan voorzien. Immers, om echt lokaal te kunnen zijn moet je er wel zelf wonen en ook weten wat er speelt in de stad. Inmiddels hebben we de beoogde bevlogen journalist gevonden: Maurice Verschuur.

Maurice heeft journalistieke en redactionele ervaring bij de WOS opgedaan, de lokale omroep voor het Westland, en verrastte ons daarnaast ook met zijn kwaliteiten als fotograaf. Alle reden dus om de samenwerking aan te gaan voor ons, maar ook voor Maurice die al wat langer stond te popelen om te gaan starten. Aan de keukentafel van de redactie werd vandaag de samenwerking bezegeld met een handtekening.

Maassluis is de eerste stap die we maken en inmiddels zijn we bezig met de voorbereidingen om verder uit te breiden met nieuwe lokale nieuwssites. Wie meer wil weten kan hier  kijken.Gerelateerd