Categorieën

Service

Maassluis op de buis

Maassluis op de buis
Uit

Maassluis op de buis

  • Redactie
  • 28-02-2015
  • Uit
Maassluis op de buis

MAASSLUIS  - Maassluis is op 6 december om half vijf ‘s middags te zien bij het RTL4 programma Trips & Travel. De uitzending staat in het teken van Maassluis en het Midden-Delflandgebied. In ongeveer 10 minuten zal te zien zijn wat voor moois Maassluis te bieden heeft. Mocht u de uitzending niet ‘live’ kunnen kijken, dan kunt u deze op RTL XL terug kijken.

Trips & Travel wordt gepresenteerd door de Vlaardinger Kevin Brouwer. Brouwer is ooit zelf begonnen bij Omroep Vlaardingen, heeft later een aantal forse stappen gemaakt in zijn mediacarrière en presenteert nu regelmatig programma’s op de landelijke commerciële zenders. Het team van het programma ‘Trips &Travel’ reisde deze zomer het hele land door om in elke provincie reportages te maken van bezienswaardigheden en plaatsen waar het goed vertoeven en recreëren is, en dus ook naar Maassluis.

Het ‘deelnemen’ in een programma voor een commerciële omroep als RTL4 is natuurlijk niet helemaal zonder kosten. Voor deze ‘deal’ betaalde buurgemeente Vlaardingen, dat al eerder in Trips & Travel te zien was, ongeveer € 10.000 uit het budget voor Citymarketing. Maassluis zal waarschijnlijk wel wat minder kwijt zijn, immers de kosten worden gedeeld met Midden Delfland. Als er ook nog wat ondernemers aanhaken, zoals ook in Vlaardingen gebeurde met onder meer Buitenhotel De Vreemde Vogel, dan zitten we als Sluizers weliswaar niet voor een dubbeltje op de eerste rang, maar erg veel geld zal er niet mee gemoeid zijn.