Maassluise haarstylist opnieuw in de prijzen

20-10-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS -  De Maassluise Juliette den Ouden, Internationaal haar & Make-up artiest en oprichtster van JDO Academy, won afgelopen zondag 15 oktober de derde prijs tijdens de AIPP AWARD 2017-2018. De AIPP AWARD is een internationale kappers wedstrijd, dit jaar deden er maar liefst 732 deelnemers uit 42 landen mee. Juliette is als enige Nederlandse in de prijzen gevallen en hiermee vertegenwoordigd ze Nederland met een welverdiende derdep plaats.

De uitreiking vond plaats tijdens de ALTERNATIVE HAIR SHOW, s ‘werelds bekendste kappers event in het Royal Albert Hall te Londen.

Waar komt de inspiratie vandaan voor deze serie? 
Juliette: "Als internationaal haar en make-up-artiest reis ik veel en ben ik veel in de natuur. Tijdens het beklimmen van de agung mountain op Bali ging ik lichamelijk en geestelijk door barrières heen en moest ik verder op wilskracht. Eindelijk boven aan gekomen werd ik beloond met de schoonheid van de natuur en werd ik geïnspireerd door alle kleuren en structuren waar ik mij tussen bevond." 

"Deze hele klim heeft mij zo geïnspireerd, het zware, het ruwe en de tegenslagen die ik onderweg tegen kwam en ook de schoonheid waarmee ik werd beloond. Deze ervaring heb ik omgezet in mijn collectie. Ik wilde het stoere en rouwe van arbeiders uit de jaren 50 terug laten komen met mooie verassende zachte lijnen."

Al eerder won de Maassluise Juliette twee awards tijdens de Coiffure Award

Biografie:
Juliette den Ouden: Internationaal haar en make-up artiest werkzaam achter de schermen bij gerenommeerde shoots en shows. Voorheen heeft Juliette 13 jaar in de salon gewerkt als haarstylist. Juliette is nu werkzaam als haar en make-up artiest en heeft ook haar eigen academy genaamd JDO Academy. Hier worden mensen opgeleid tot Haar- en/of Make-up Artist. Zij is ambassadeur bij Denman borstels, creative coordinator van Rob Peetoom Academy en is trend ontwikkelaar voor verschillende merken en veelvoudig Award winnaar in de make-up en haar industrie.

Credits:
Hair and Make-up: Juliette den Ouden
Photography: Hans de Vries
Assistant Make-up: Esmeralda de Waal
Styling: Fayola Wekker
Models: Fic Model management and Sebastian Jimmy

Gerelateerd