Maassluise start zoektocht naar verloren sieraden

24-09-2017 Nieuws Redactie

Zo ziet het servies eruit.

MAASSLUIS - De Maassluise Heleen van den Berge kwam tot een akelige ontdekking afgelopen donderdag: ze kwam erachter dat twee sieraden in een serviesstuk zijn achtergebleven. Stukken van een servies die zij twee weken eerder naar de kringloopwinkel had gebracht.

De Maassluise had haar kast leeggeruimd en een deel van haar servies naar Kringloopwinkel De Kleine Schaal in Maassluis gebracht. Helaas, geen erg in gehad dat in de juskom of het suikerpotje nog een gouden ring met briljantjes zit die zij op haar 18e verjaardag van haar vader heeft gekregen. Ook een gouden slavenarmband zat 'veilig' opgeborgen in een serviesstuk.

De ring is glad en heeft een opzetstuk voor 3 briljantjes waarvan 1 briljantje ontbreekt. Ook de slavenarmband is glad. Beide sieraden zijn geelgoud.

Een bezoek aan de kringloopwinkel afgelopen donderdag mocht helaas niet baten, het servies was juist op woensdag verkocht! Nu doet Heleen een oproep en hoopt op een eerlijke vinder. Wie (één van) de sieraden heeft gevonden, kan contact opnemen met Heleen door een privéberichtje te sturen via haar Facebookpagina.

Gerelateerd