Maassluise straten en monumenten op speelbord Monopoly

01-02-2020 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – Bouw huizen en hotels op bekende straten in Maassluis! Voor de Furieade 2020 is het mogelijk, want dan wordt het Monopolyspel editie Maassluis uitgebracht. ,,Maassluis is een prachtige stad en in Schiedam, Vlaardingen en in het Westland bestaat het spel al,” vertelt initiatiefnemer Richard van Scherpenzeel. ,,Dus waarom niet van het prachtige Maassluis?”

Richard van Scherpenzeel is de initiatiefnemer van de editie Maassluis van het welbekende Monopolyspel. ,,Ik woon nu bijna drie jaar in de stad, maar ik ben er echt heel erg gek op geworden,” vertelt hij. ,,Maassluis is een stad met een rijke historie en een stad waar wij trots op zijn! De stad heeft genoeg ingrediënten om een prachtig Monopolyspel te kunnen maken."

Inwoners van Maassluis hebben zelf een rol in de samenstelling van de inhoud van het spel. ,,Inwoners kunnen suggesties aandragen van monumenten of stadsgezichten die niet in het spel mogen ontbreken,” legt Richard uit. ,,Daarnaast zijn er al meerdere ‘bordsponsorplekken’ vergeven. In plaats van de straatnaam zal dan het logo en bedrijfsnaam op het bord komen. Op de plaats van de afbeelding komt dan iets moois uit Maassluis, een monument of iets dergelijks.”

Lokale bedrijven die als sponsor willen bijdragen aan de ontwikkeling van Monopoly editie Maassluis, kunnen contact opnemen via info@monopoly-maassluis.nl. Meer informatie is daarnaast te vinden op deze Facebookpagina. Het bordspel zal voor de Furieade 2020 uitgebracht worden.

 

 

 

 
Gerelateerd