Manege Middenhof Hippische Ondernemer van 2018

15-09-2018 Nieuws Redactie

Foto: Facebook De Hippische Ondernemer

MAASSLUIS – Manege Middenhof is uitgeroepen tot Hippisch Ondernemer van 2018. Deze Manage uit Maassluis werd gekozen uit drie genomineerde paardenbedrijven vanwege onder andere de ‘constante vernieuwing in het bedrijf waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid en milieu’.

De prijs werd uitgereikt tijdens de Horse Event Ondernemersdag in Haarlemmermeer en is een initiatief van vakblad De Hippische Ondernemer. Manege Middenhof was één van de drie genomineerde paardenbedrijven. Middenhof ging er met de prijs vandoor vanwege de ‘uitstekende indeling en opzet van het bedrijf, de samenwerking met de plaatselijke vereniging en een mbo-opleiding paardensport, de lessen voor gehandicapten en de constante vernieuwing in het bedrijf waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid en milieu’.

De genomineerde bedrijven werden beoordeeld op klantgerichtheid, onderscheidend vermogen, kwaliteitsverbetering, deelname aan collectieve regelingen, personeelsbeleid en bijscholing en het behaalde en het te verwachten financiële rendement.

Manege Middenhof is al sinds 1976 de thuisbasis van Paardensportvereniging Lickebaert. De manege heeft middels nieuw aangelegde ruiterpaden direct toegang tot het natuurgebied. De accommodatie biedt veel faciliteiten. Naast dressuur-, spring- en carrousel-lessen wordt er op de manege ook lesgegeven aan verstandelijk gehandicapten.Gerelateerd