Maral & Daan lanceren nieuwe single ‘Bloesemblaadjes’

22-06-2020 Nieuws Advertorial

MAASSLUIS/VLAARDINGEN – Muzikaal duo Maral & Daan hebben hun eerste Nederlandstalige single ‘Bloesemblaadjes’ gelanceerd. ,,Het liedje kan troost, hoop en genezing bieden.”

Maral van der Spek (22) en Daniël Kleijwegt (29) zijn twee goede vrienden die samen het akoestische duo Maral & Daan vormen. Ondanks de uitdagingen die de coronamaatregelen met zich meenemen, wisten zij een tweede single uit te brengen en een videoclip op te nemen in de Grote Zaal van De Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Bloesemblaadjes

Met de single ‘Bloesemblaadjes’ wil het duo troost, hoop en genezing bieden. ,,Toen ik dit liedje schreef, zat ik op mijn bed en zag ik mensen voor me die ook op bed zitten, of in de auto of zich op een andere plek begeven. Mensen die over straat lopen met hun oortjes in en een stiekem verdriet met zich meedragen,” vertelt Maral. ,,Mensen die ‘gewoon’ door de supermarkt lopen, maar die jarenlang al een stille strijd leveren, elke dag weer.”

,,Deze mensen wilde ik meenemen in een kleurrijke achtbaan aan emoties: van ongeloof, naar verdriet, naar woede, naar acceptatie. De emoties die voorbijkomen in dit liedje. Het liedje kan troost, hoop en genezing bieden. Dat is namelijk de kracht van muziek. Al is het maar aan een enkele persoon voor wie de tekst en melodie precies is wat diegene op dat moment nodig heeft.”

Duo

Maral en Daniël leerden elkaar in 2018 kennen in een kroeg in Vlaardingen. ,,Maral zong mee met een liedje in de kroeg. Het viel mij op en ik sprak haar aan en vroeg of ze een zangeres is,” vertelt Daniel, die oorspronkelijk uit Maassluis komt. ,,Al gauw werden we goede vrienden en raakte ons muzikale avontuur in een stroomversnelling. Ons eerste optreden samen was voor een groot spinning event in Vlaardingen, meteen voor 250 man!”

Meer weten over dit muzikale duo? Breng dan eens een bezoek aan hun Facebookpagina of Instagram!

Gerelateerd